Foto:

Handsome Poets viert jubileum in Gouda

Door Marianka Peters

Gouda - De van oorsprong Goudse band Handsome Poets viert hun 10-jarig jubileum op zaterdag 16 februari in de Goudse Theaterbakkerheij. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Voor hun 10-jarig jubileum keert de band terug naar hun roots. Op zaterdag 16 februari wordt een jubileumconcert gegeven in de Theaterbakkerheij, het nieuwste cultuurpodium van Gouda. Het belooft een groot muzikaal feest te worden waar hits als 'Blinded', 'Dance (The War Is Over)' en 'Sky On Fire' niet zullen ontbreken.

Het 10-jarig jubileum concert vindt plaats in de Theaterbakkerheij, gelegen aan de Gouderaksedijk te Gouda. Aan diezelfde dijk begon het 10 jaar geleden allemaal voor de mannen, hier bevond zich namelijk hun eerste repetitieruimte. Inmiddels touren ze door heel Nederland en hebben ze met hun energieke live-show met dansbare indiedop al op de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA gestaan. Met hun optreden in de Theaterbakkerheij sluiten ze hun najaar tour door Nederland af. Normaliter is er in dit theater ruimte voor 150 bezoekers maar voor deze gelegenheid is de tribune ingeklapt waardoor ruim 250 bezoekers kunnen genieten van dit unieke optreden.

Tickets (€12,50) zijn nu te bestellen via www.theaterbakkerheij.nl

Goudse Post
Meer berichten