Fout geparkeerd? Fiets weg!

Gouda - Vanaf half januari worden fietswrakken en weesfietsen (langdurige gestalde fietsen) rondom het NS-station en het begin van de Kleiweg/Regentesseplantsoen weggehaald en afgevoerd.

Eind vorig jaar kondigde de gemeente de nieuwe regels al aan, nu gaan de maatregelen daadwerkelijk van start. Dus heeft u een fiets in één van de stallingen staan die u lang niet heeft gebruikt? Haal die dan snel weg, anders doet de gemeente dat.
Als er weer ruimte in de stallingen is, start de handhaving van het parkeerverbod. Geparkeerde fietsen die in de parkeerverbod zones staan, worden afgevoerd naar het fietsdepot aan de Goejanverwelledijk 10. Daar kan de fiets gedurende vier weken opgehaald worden tegen betaling van € 30. Let op, want wordt de fiets binnen deze termijn niet opgehaald, dan wordt de gemeente eigenaar van de fiets. Fout geparkeerde scooters en bromfietsen kunnen een bekeuring krijgen op basis van het kenteken.
Voortaan mag een fiets, bromfiets of scooter alleen in de stalling of parkeervak bij het station en bij Regentesseplantsoen worden geparkeerd voor een aaneengesloten periode van maximaal twee weken. Kijk voor alle details op
www.gouda.nl/fietsdepot.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden