Foto:

Goudse meiden krijgen skiles van Roelvinkjes

Gouda - De Goudse Beau Sahetapy en haar drie vriendinnen hadden maar één wens: skiën met de knappe broertjes Dave en Donny Roelvink. Beau stuurde haar wens naar 'De Beste Wensen van 538'. En met succes. Vanmiddag kwam hun droomwens uit en stonden ze met de Roelvinkjes op de lange latten.

De dames hadden nog nooit op ski's gestaan en wilden dit het allerliefst voor het eerst met Dave en Donny proberen. Dus regelden dj's Coen en Sander van Radio 538 dat Beau en haar vriendinnen de middag van hun leven kregen.

Een nacht doorhalen in een woonwinkel, een huiskamerconcert, skinny dippen in IJsland, met open ramen door de wasstraat rijden of een nacht raven in een treincoupé: niets is te gek tijdens 'De Beste Wensen van 538'. December is de maand waarin 538 zorgt dat de allerleukste, ontroerendste, origineelste en tofste wensen en flapuit-beloftes van luisteraars uitkomen. In de donkere dagen voor Kerst stellen de dj's alles in het werk om de bijzonderste wensen waar te maken. Luisteraars kunnen via de site van 538 persoonlijke wensen insturen, maar ook wensen van dierbaren uit hun omgeving laten uitkomen.

'De Beste Wensen van 538' is tot en met donderdag 20 december tussen 06.00 uur en 19.00 uur te volgen op Radio 538, TV 538 en 538.nl. Wensen kunnen tot en met 20 december ingestuurd worden via de site.

Goudse Post
Meer berichten