Foto:

Genomineerden Ondernemersprijs bekend

Regio - De genomineerden voor de OndernemersPrijs Midden Holland zijn bekend. Afgelopen maandag stonden in de Stijlkamer te Gouda negen ondernemers voor de vakjury van de OndernemersPrijs Midden Holland. Zij vertegenwoordigen de crème de la crème van het ondernemerschap binnen hun gemeente en mochten middels een pitch hun bedrijven presenteren.

In te categorie Detailhandel & Horeca zijn genomineerd: Rikkoert Juweliers (gemeente Krimpenerwaard), Woerdman Kookkado (gemeente Gouda) en Wielaard Fietsen (gemeente Waddinxveen). Baan Meubelen (gemeente Waddinxveen), Merosch bv (gemeente Bodegraven Reeuwijk) en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit (gemeente Zuidplas) zijn genomineerd in de categorie MKB.

Komende periode zullen de juryleden alle bedrijven bezoeken en ook zal er financiële toetsing worden gedaan door Lansigt Accountants. Maandag 14 januari 2019 zal deze vijfde editie van de OndernemersPrijs feestelijk worden gevierd in de Goudse Schouwburg te Gouda. Daar worden de genomineerde bedrijven gepresenteerd aan de aanwezige ondernemers uit de regio en zullen de uiteindelijke winnaars van de titel Onderneming van het Jaar bekend worden gemaakt.

Goudse Post
Meer berichten