Kom meezingen in een popkoor

Gouda - Altijd al eens willen zingen in een popkoor? Iedereen kan zingen en iedereen kan dus ook meedoen, is het motto van stembevrijder Lambert Mutsaers. In het popkoorweekend op 23 en 24 november, draait het om het plezier van het samen zingen.

"Het is iedere keer weer fascinerend om in korte tijd met zoveel plezier met elkaar muziek te maken", aldus Lambert. Het popkoorweekend wordt alweer voor het negende jaar georganiseerd en is een ideale kans voor iedereen die een keer wil zingen in gelegenheidskoor met een heuse live-band.

Ervaring hebben de deelnemers niet nodig, er wordt gewerkt zonder bladmuziek. "We zingen aansprekende liedjes die we eerst terugbrengen naar eenvoud om dan vervolgens te laten groeien, zo ontstaan als vanzelf koorpartijen, meerstemmigheid en de dynamiek van de nummers"

De start is op vrijdagavond 23 november, op zaterdagmorgen wordt de draad weer opgepakt en in de middag komen de bandleden erbij. Op zaterdagavond is dan een spetterende en feestelijk finale met publiek, bestaande uit familie en vrienden van de deelnemers. De locatie is Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. 

Lambert Mutsaers is een Goudse ondernemer en noemt zichzelf stembevrijder. "Stembevrijding gaat eigenlijk over het loslaten van bevangenheid. Zodra we los komen van gêne en ingehoudenheid komen we bij de overgave, de vreugde en het plezier wat zingen teweeg brengt." Aldus Mutsaers. Naast het popkoorweekend organiseert Mutsaers tal van andere activiteiten en maatwerk zangworkshops in het bedrijfsleven op het gebied van leiderschap en teambuilding.

Aanmelden en informatie via www.popkoorweekend.nl.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden