Foto:

Bezorging Goudse Post

Gouda - Beste lezer, het zal u de laatste tijd niet zijn ontgaan dat de bezorging van uw vertrouwde Goudse Post te wensen overlaat. Hiervoor bieden wij u onze welgemeende verontschuldigingen aan.

Aan het begin van het schooljaar hebben veel bezorgers aangegeven dat zij de bezorging niet meer kunnen combineren met hun studie. Door de verspreidorganisatie wordt hard gewerkt om nieuwe bezorgers te werven, zodat de bezorging in alle wijken binnen niet al te lange tijd weer op orde is.

Wij vragen uw begrip hiervoor, maar tegelijkertijd willen wij u vragen bezorgklachten te blijven melden, bij voorkeur via onze website: https://www.goudsepost.nl/pagina/bezorgklacht. Alleen op deze manier kunnen wij goed monitoren hoe de bezorging in uw wijk functioneert. Bezorgklachten via Facebook en Twitter kunnen wij vanwege de APV niet in behandeling nemen. Wellicht ten overvloede melden wij dat de Goudse Post ook wekelijks op onze vernieuwde website te lezen is. Met één muisklik kunt u artikelen naar voren halen voor een betere leesbaarheid. Wilt u toch liever de papieren krant lezen, deze ligt wekelijks bij de aangewezen afgiftepunten. Wij danken u voor uw begrip.

Marianka Peters, eindredacteur

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden