zingende deelnemers
zingende deelnemers (Foto: L. Mutsaers)

Zingen in een gelegenheids Popkoor

Iedereen kan zingen is het motto van Stembevrijder Lambert Mutsaers. In het popkoorweekend staat plezier van het samenzingen voorop. Iedereen kan meedoen, er is geen ervaring nodig, er wordt zonder bladmuziek gewerkt en er zijn ook geen audities vooraf.

Het concept van het popkoorweekend is heel toegankelijk: met een enthousiaste groep mensen een aantal popsongs instuderen én op zaterdagavond uitvoeren voor publiek ondersteund door een live-band. “We zingen aansprekende liedjes die we eerst terugbrengen naar eenvoud om dan vervolgens te laten groeien, zo ontstaan als vanzelf koorpartijen, meerstemmigheid en de dynamiek van de nummers”, aldus Lambert Mutsaers.

“Het is iedere keer weer fascinerend om in korte tijd met zoveel plezier met elkaar muziek te maken”, aldus Lambert. Het popkoorweekend wordt alweer voor het negende jaar georganiseerd en is een ideale kans voor iedereen die een keer wil zingen in gelegenheidskoor met een heuse live-band. De start is op vrijdagavond 23 november, locatie is Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Aanmelden en informatie via www.popkoorweekend.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden