Burgemeester Milo Schoenmaker is op 9  oktober te zien in het SBS6-programma Burgemeester Undercover. Foto: Marianka Peters
Burgemeester Milo Schoenmaker is op 9 oktober te zien in het SBS6-programma Burgemeester Undercover. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Burgemeester Milo Schoenmaker undercover

Gouda - Zou jij onze burgemeester herkennen met een nepsnor en een zonnebril? Dat kun je op vanavond zelf beoordelen. Dan is burgemeester Milo Schoenmaker te zien in het SBS6-programma Burgemeester Undercover. Maandagavond was in het televisieprogramma Pauw al een preview te zien.

 In het nieuwe programma gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem te onderzoeken. Vermomd en met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel onopvallend, dichtbij het probleem te komen. Zonder dat zijn burgers het door hebben. Om zo het probleem zelf te ervaren en een passende oplossing te bedenken. Presentator Dennis van der Geest staat de burgemeesters bij tijdens hun undercover operaties. In de eerste aflevering gaat de Goudse burgemeester de strijd aan met woninginbraak. Ondanks alle eerdere maatregelen die onze gemeente heeft genomen, blijft dit een groot probleem. Naast de burgemeester van Gouda doen ook de burgemeesters van o.a. Weert, Papendrecht en Apeldoorn mee aan het programma.De eerste aflevering van Burgemeester Undercover is te zien op dinsdag 9 oktober om 21.30 uur bij SBS6.

Goudse Post
Meer berichten