Goudse schouwburg weer winnaar!

Voor de derde keer op rij is de Goudse Schouwburg uitgeroepen tot het 'Meest gastvrije theater van Nederland'. Dat maakte Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB vanmiddag tijdens de feestelijke lancering van het ANWB UIT Magazine bekend.

Het Goudse theater scoorde van alle 12 winnende theaters in de ANWB-verkiezing het hoogste cijfer en pakt daarmee wederom de titel. Leden spraken hun waardering uit voor het aanbod van voorstellingen, de bereikbaarheid, de horeca in en om het theater, het prijsniveau, het zitcomfort, het zicht op het podium en de sfeer en uitstraling. De vertrekkende theaterdirecteur Nel Oskam had zich geen mooier afscheidscadeau kunnen wensen.

Om leden te helpen bij hun keuze en theaters in het zonnetje te zetten organiseert de ANWB voor de derde keer de verkiezing van het 'Meest gastvrije theater van Nederland'. Na een oproep in de Kampioen, de nieuwsbrief van het Land van ANWB, anwb.nl en social media hebben duizenden leden hun stem uitgebracht op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw.

Goudse Post
Meer berichten