De dames van Lions Club Gouda Hera zijn geïnstalleerd en toosten op een mooie toekomst. Foto: PR
De dames van Lions Club Gouda Hera zijn geïnstalleerd en toosten op een mooie toekomst. Foto: PR (Foto: )

Eerste Lionsclub voor vrouwen een feit

Gouda - Gouda heeft haar eerste vrouwelijke Lionsclub. Op een zonnige zondagmiddag werden de vijf dames van de kerngroep Lions Club Gouda Hera geïnstalleerd.

De dames zijn begin dit jaar vol enthousiasme begonnen aan het verkennen van de mogelijkheden een serviceclub op te richten. Onder de vlag van Lions International en gesteund door een ervaren Guiding Lion van de Lions Club Gouda Bloemendaal, Paul de Boer. Het doel van de dames was snel duidelijk, zich inzetten voor kinderen en jongeren in Gouda en omstreken die wat extra hulp wel kunnen gebruiken. Na een geslaagde eerste activiteit tijdens Koningsdag 2018, het verkopen van suikerspinnen en tweedehands design kleding, wisten ze het zeker, dit gaat ons lukken. In de herfstvakantie staat het eerste evenement op de planning, een filmmiddag voor (jonge) kinderen die niet of zelden naar de film kunnen. Filmhuis Gouda verleent medewerking aan dit project.

De dames zitten vol energie en creatieve ideeën om hun Hera club op de kaart te zetten en zich zo in te zetten voor de Goudse samenleving. Heb jij interesse om lid te worden? Stuur een e-mail naar lcgoudahera@gmail.com.

Goudse Post
Meer berichten