Goudse burgemeester undercover

Door: collega's Indebuurt

Gouda - Zou jij onze burgemeester herkennen met een nepsnor en een zonnebril? Dat kun je op dinsdag 9 oktober zelf beoordelen. Dan is onze eigen burgemeester, Milo Schoenmaker, namelijk te zien in het SBS6-programma Burgemeester Undercover.

In het nieuwe programma gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem te onderzoeken. Vermomd en met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel onopvallend, dichtbij het probleem te komen.

De burgemeester wordt vermomd om het probleem zo onopvallend mogelijk zelf te ervaren. Met als doel natuurlijk een passende oplossing te bedenken. De presentator van het programma is Dennis van der Geest. Hij staat de burgemeesters bij tijdens hun undercover operaties.

In de eerste aflevering gaat niemand minder dan onze eigen burgemeester – Milo Schoenmaker – de strijd aan met woninginbraak. Ondanks alle eerdere maatregelen die onze gemeente heeft genomen, blijft dit een groot probleem. Laten we hopen dat er door de undercoveractie een oplossing wordt gevonden.

De eerste aflevering van Burgemeester Undercover is te zien op dinsdag 9 oktober om 21.30 uur.

Goudse Post
Meer berichten