Gratis cursus Jeu de Boules

Gouda - Dit jaar alweer voor de 11e maal biedt Petanque Vereniging Gouda onder de noemer Vakantie Napret een gratis cursus Jeu de Boules / Petanque aan. De cursus is afgelopen zondag begonnen, maar je kunt nog instappen.

Je maakt kennis met de jeu de boules sport (officieel 'Petanque' geheten) én ons verenigingsleven. Spelregels, technieken en tactieken komen aan de orde. De jongeren kunnen er voor kiezen om aan een apart petanque spelprogramma deel te nemen.

Locatie: Sportcomplex "De Uiterwaard", Uiterwaardseweg 4 te Gouda. Parkeren bij sporthal de Zebra, Goverwellesingel 10. Aan de andere kant van de dijk ligt ons sportcomplex.

Cursusdata: De zondagmiddagen 16, 23 en 30 september en 7 oktober van 14:00 tot 16:00 uur. Jeu de boules ballen (ook speciale voor de jeugd) hebben we voor u beschikbaar. Bij regen spelen we in onze overdekte accommodatie. Hoewel het raadzaam is om aan alle cursusdagen deel te nemen, is dit niet verplicht.

De cursus wordt op 7 okt afgesloten met het Vakantie Napret toernooi als onderdeel van een uitgebreid programma onder de naam Dag van het Petanque.

Jeugdleden zijn gratis lid tot aan hun 18e jaar. Nadere informatie op www.goudapetanque.nl.

Aanmelden per e-mail PRcie@goudapetanque.nl of bij Tjepke Tjepkema  tel 06 38440702.

Goudse Post
Meer berichten