Wonen in de Goudse binnenstad?Kom op woensdag 19 september naar de informatiemiddag aan de Vredebest 1.
Wonen in de Goudse binnenstad?Kom op woensdag 19 september naar de informatiemiddag aan de Vredebest 1. (Foto: )

Wonen in hartje binnenstad

Gouda - Wonen in de Goudse binnenstad is razend populair en nu voor iedereen binnen handbereik. Op de hoek Kattensingel/Vredebest worden acht ruime appartementen gerealiseerd op de eerste verdieping boven het bankgebouw. Op woensdag 19 september wordt een informatiemiddag gehouden.

Op de tweede verdieping zijn al tien appartementen. Op de tweede verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk, zonnig dakterras ten behoeve van de 18 woonappartementen. De ligging is ideaal: het station, de binnenstad, de schouwburg en de bioscoop bevinden zich op loopafstand. Je kunt kiezen uit 2- en 3-kamerwoningen met een woonoppervlak variërend van 69 tot en met 93 m². De appartementen worden strak afgewerkt, voorzien van modern sanitair en voor de keuken is een stelpost van € 3.500,- opgenomen, waarmee je zelf je keuze bepaalt. De woningen kunnen alle worden voorzien van een loggia (optioneel). De drie appartementen aan de achterzijde hebben een balkon. Uiteraard is het pand goed geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevinden zich tevens extra individuele bergingen. Het complex is voorzien van een lift.


De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal 2019. Kijk voor meer info: www.hartjegouda.nl of kom op woensdag 19 september 16.00 -18.00 naar de informatiemiddag aan de Vredebest 1 (ingang ABN-AMRO) Verkoopbemiddeling door Alpha Makelaardij B.V.

Goudse Post
Meer berichten