Gastenboek gestolen uit Huis van de Stad

Het titeldoek "Libertà Autentica" van de expositie van Pablo in het Huis van de Stad. Foto: PR
Het titeldoek "Libertà Autentica" van de expositie van Pablo in het Huis van de Stad. Foto: PR

Een bezoeker aan de expositie "Authentieke Vrijheid' heeft deze titel wel heel letterlijk genomen, door zich de vrijheid toe te eigenen om het gastenboek behorende bij de expositie te ontvreemden.

Dit gebeurde dinsdag, slechts een dag na de opening van de expositie van de Goudse Pablo. "Ik had een mooi  gastenboek gemaakt, waarin bezoekers een reactie konden achterlaten," aldus een teleurgestelde Pablo."Volgens de gastvrouw/portier waren er al verschillende reacties van bezoekers in het boek geschreven, die ik nu niet kan lezen. Heel flauw zoiets......"

Verbijsterd over het voorval heeft Pablo een 'gewoon' schriftje bij de HEMA gekocht waar bezoekers nu hun reactie over de expositie kunnen opschrijven. Pablo heeft een vriendelijk verzoek aan diegene die het gastenboek heeft meegenomen. "Wil degene die het gastenboek heeft meegenomen, deze weer terugleggen op de daarvoor bestemde plaats."

Pablo is bereid deze persoon een soortgelijk boek, maar minder persoonlijk, ervoor terug te geven. Hij/zij kan zich melden bij de redactie van de Goudse Post.

Goudse Post
Meer berichten