Netwerkwandeling voor vrouwelijke werkzoekende

Gouda - Een vertrouwd beeld. Overal in Gouda kijken toeristen hun ogen uit bij het zien van de meest fraaie en monumentale panden. Hoe leuk is dat om dat ook zelf te doen tijdens een netwerkwandeling van Stichting Kijk Haar! op dinsdag 4 september a.s.

Vrouwelijke werkzoekende professionals van 47+ zijn van harte welkom om dit netwerkevent mee te maken. Er is volop gelegenheid om met elkaar de verbinding aan te gaan en om ervaringen en tips te delen op het gebied van netwerken en solliciteren.

De initiator van deze netwerkwandeling is Pieter van Stein. Hij is sinds 2015 verbonden aan Kijk Haar! en organiseert sinds eind 2016 netwerkevents in steden en de natuur. Over twee weken vindt de 75ste netwerkwandeling plaats. De ontmoetingen vonden al plaats in Gouda, Delft, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Maasland en aan de kust bij Kijkduin en Scheveningen.

Het verzamelpunt van de netwerkwandeling op dinsdag 4 september is station Gouda voor de boekhandel aan de centrumzijde om 10.30 uur. De deelname bedraagt € 3,= en consumpties onderweg zijn voor eigen rekening. Het minimum aantal deelneemsters is 8.

Wil je deze netwerkwandeling meemaken stuur dan voor maandag 3 september a.s. je bericht naar Pieter van Stein. Zijn e-mailadres is: pvanstein@upcmail.nl

Meer informatie over de inzet van Stichting Kijk Haar! is te vinden op www.kijkhaar.nu

Goudse Post
Meer berichten