een demonstratie tijdens de Hofstedendagen 2018
een demonstratie tijdens de Hofstedendagen 2018 (Foto: Monique Koger)

Ruiterclub Bloemendaal in financieel zwaar weer

Ruiterclub Bloemendaal, de manege in de wijk Bloemendaal in Gouda heeft het financieel heel zwaar.

Doordat wij geen subsidies of welke hulp dan ook van de gemeente Gouda ontvangen, zijn wij genoodzaakt de media te zoeken.

Ruiterclub Bloemendaal is een vereniging die op vrijwilligers draait, wij werken elke week weer hard om de leden van 5 tot 99 jaar een leuke paardrijles te geven. Wij willen graag iedereen bereiken om te laten zien dat paardrijden voor iedereen is, of je nu arm of rijk bent, of je nu gezond of een beperking hebt, iedereen is welkom bij ons.

Helaas hebben we de afgelopen periode te maken gehad met gezondheidsproblemen van onze paarden waardoor wij minder leden konden plaatsen. Doordat wij minder leden konden plaatsen, waardoor we minder inkomsten hebben, maar onze vaste lasten zoals huur van ons terrein etc in stand bleven of zelfs gestegen zijn, zijn wij financieel in de problemend gekomen.

Om nieuwe paarden te kunnen kopen om zo weer leden te kunnen plaatsen en daarmee inkomsten te genereren hebben wij geld nodig.

Daarom zijn wij een doneeractie gestart. Als u op facebook onze pagina zoekt, Ruiterclub Gouda, en daar op de doneeractie klikt komt u bij Doneeractie.nl en daar kun u uw donatie aanmelden. Elke donatie is welkom.

Wij kunnen niet zonder uw hulp!!! Helpt u mee om Ruiterclub Bloemendaal te laten bestaan?

Marianka Peters
Meer berichten