Arie Oosterhof is ook dit jaar van de partij. Foto: Marianka Peters
Arie Oosterhof is ook dit jaar van de partij. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Goudse Post bij Vierdaagse

Gouda - Tientallen Gouwenaars, die volgende week de Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen, hebben zich al bij de redactie gemeld. Een aantal oude bekenden zoals Arie Oosterhof (foto) maar ook wandelaars die voor de eerste keer de uitdaging aangaan.

Opvallend is dat iedereen zijn of haar eigen reden heeft om deel te nemen aan dit grote wandelevenement. Een overwinning op jezelf na een moeizame periode, voor het goede doel Kans tegen Kanker, zoals Jet van Nierop of om de magische 100.000 km grens rond te maken zoals Piet van der Kroft, die daarmee een dubbel jubileum viert, door de Vierdaagse voor de 30e keer (50 km) te lopen. Allemaal verhalen die de redactie graag wil horen en delen met de lezers. 

Op de tweede wandeldag, woensdag 18 juli is de redactie van de Goudse Post te gast in Beuningen om live verslag te doen en een praatje en plaatje te maken met de Gouwenaars en hen natuurlijk aan te moedigen. De redactie staat ter hoogte van het Thorbeckeplein bij het defileerpunt en is in goed gezelschap van de voormalig Goudse wethouder Daphne Bergman, nu waarnemend burgemeester van Beuningen. Heb je je nog niet gemeld, dat kan nog tot aanstaande maandag. Veel succes en tot woensdag!

Stuur een mailtje naar: redactie.gp@persgroep.nl of bel 06 -53943754.

Marianka Peters
Meer berichten