DJ Jean zegt optreden Roze Zaterdag af

DJ Jean zal niet optreden tijdens Roze Zaterdag op 23 juni. Dat maakte de organisatie van Roze Jaar Gouda 2018 vanmiddag bekend. ,,Last-minute is er wat misgegaan in de programmering", laat Jean, ofwel Jan Engelaar, in een videoboodschap weten. Tv-opnames op hetzelfde tijdstip gooien roet in het eten. 

,,Ik was heel, maar dan ook heel graag van de partij geweest. Ik vind het superjammer en heel erg helaas dat ik er niet bij kan zijn", zegt Engelaar. ,,Ik heb een drukke dag zaterdag met vier feesten en precies op dat tijdstip heb ik ook tv-opnames. Ik heb er alles aan gedaan om het nog om te gooien; om wat vroeger op het feest bij jullie in Gouda te zijn, maar dat kon begrijpelijkerwijs vanuit de kant van de organisatie niet. Mijn welgemeende excuses, maak er een superdag van en je houdt hem te goed."

DJ Jean zou het feest zaterdag afsluiten. Hij wordt vervangen door DJ Erick E, bekend van onder andere 'The beat is rockin'. Hij is ook bekend als 'Housequake', wat hij samen met DJ Roog doet.

Bron: AD

Marianka Peters
Meer berichten