Culifeest 2018 gaat dit jaar niet door op GOUDasfalt. Foto: Marianka Peters
Culifeest 2018 gaat dit jaar niet door op GOUDasfalt. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Geen Culifeest op GOUDasfalt

Gouda - Het Gouds Culifeest wordt op 6 en 7 september in afgeslankte vorm gehouden op de voormalige driving range van Golfclub IJsselweide.

De belangrijkste reden ligt vooral organisatorisch, geeft de organisatie van Culifeest aan. Bovendien is het terrein van GOUDasfalt niet beschikbaar voor het culinaire festijn. "Na lang wikken en wegen hebben wij dit jaar helaas het besluit moeten nemen Culifeest Gouda 2018 niet door te laten gaan, op de wijze en locatie zoals u de afgelopen jaren gewend was. Zoals bij velen bekend hebben we de afgelopen twee edities problemen gehad met het elektronisch betaalsysteem. We maken van de nood een deugt en gebruiken dit jaar om de losse eindjes van afgelopen jaar af te wikkelen, zodat wij in 2019 weer een volledig Culifeest Gouda kunnen presenteren," stelt de organisatie.

Op donderdag 6 september vindt de BusinessNight van Culifeest Gouda 2018 plaats, een geheel verzorgde avond met mooie gerechten, heerlijke wijnen, live cooking en entertainment. Ook op vrijdag 7 september wordt een avond vol lekkere gerechten, wijnen en gezelligheid. Beide avonden worden gehouden op de voormalige driving range van Golfclub IJsselweide.

De BusinessNight is bestemd voor het bedrijfsleven in Midden Holland. De komende weken wordt er meer duidelijk over de invulling van de vrijdagavond.

Goudse Post
Meer berichten