1e Open Gouds Kampioenschap Bowlen

Bowling Vereniging Gouda organiseert dit jaar het “Open Gouds Bowling Toernooi”.

Op dinsdag 19 en woensdag 20 juni vinden de voorrondes plaats in Bowling – en partycentrum Gouda aan de Heuvellaan 1 te Gouda. De wedstrijden worden gehouden van 20.00 uur tot +/- 22.00 uur. De finale vindt plaats op donderdag 21 juni op dezelfde tijd. Om mee te kunnen doen, moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Leuk om met een vriend(in)en team, een bedrijf of het gezin eens mee te maken, hoe spannend het kan zijn om in wedstrijdverband te spelen. Iedereen heeft gelijke kansen, want na 2 games (2x 10 keer gooien) wordt de handicap berekend. Iedereen kan dus winnen.

Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen een team samenstellen van minimaal 3 en maximaal 4 spelers. Binnen dit team mag maar 1 speler lid zijn van de Bowlingbond (NBF).

De inschrijvingskosten zijn € 50,- per team. Meld je aan voor uiterlijk 10 juni

Interesse? Ga naar onze site www.bvgouda.nl. Ga naar de homepage en klik op “agenda”. Hier vind je alle informatie over het toernooi. Tevens kun je een inschrijfformulier downloaden en mailen naar: info.bvgouda@gmail.com

Zijn er dan toch nog vragen? je kunt u ook contact opnemen met Kees Dessing, voorzitter van Bowling Vereniging Gouda. e-mail: info.bvgouda@gmail.com.

----------------------- EINDE BERICHT -----------------------
 

Goudse Post
Meer berichten