Foto:

Vroege Vogel Actie in wc Bloemendaal

Gouda - Op zaterdag 2 juni kan er weer extra vroeg gewinkeld worden in Winkelcentrum Bloemendaal, tijdens de Vroege Vogels Actie. 32 ondernemers uit het winkelcentrum pakken tussen 08.00 en 11.00 uur uit met interessante kortingen & aanbiedingen.

Twee enthousiaste gastvrouwen wandelen door het winkelcentrum om verse croissantjes uit te delen en wijzen bezoekers op de koffie-bakfiets waar heerlijke verse koffie geschonken wordt door een echte barista. De koffie wordt geserveerd in speciale bekers in huisstijl van het winkelcentrum. En om alle bezoekers goed wakker te maken en te houden, zingt een koor alle Vroege Vogels toe tijdens het winkelen!

De flyer met alle acties wordt in week 22 huis aan huis verspreidt bij zo'n kleine 40.000 adressen en ligt vanaf die week in de winkels in het winkelcentrum. Kom je langs? Maak dan ook een leuke foto, bijvoorbeeld van je croissantje, heerlijke koffie of je aankoop en plaats deze op Facebook met de hashtags (#) #vroegevogels #wcbloemendaal. Hiermee maak je kans op een pyjama voor de hele familie.

Goudse Post
Meer berichten