Roxeanne Hazes. Foto: Lois Cohen
Roxeanne Hazes. Foto: Lois Cohen

Roxeanne Hazes in So What!

Gouda - Zaterdag 5 mei was de voorlopig laatste show van Roxeanne Hazes. "Nu ga ik met zwangerschapsverlof. Maar omdat ik jullie nu al mis, doen we in het najaar nog een exclusief minitourtje!". Één van de vier shows is op 30 november in So What! De kaartverkoop is per direct van start gegaan. Wees er snel bij want op = echt op!

Roxeanne Hazes brak vorig jaar door met haar Edison-bekroonde debuutalbum 'In Mijn Bloed'. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band door het hele land. Haar tours brachten haar onder meer uitverkochte shows in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle, Rotterdam en Den Haag. Het album In Mijn Bloed werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Roxeanne Hazes stond op het prestigieuze showcasefestival Noorderslag 2018 en trapte het festivalseizoen af op Paaspop. Na shows op Koningsdag en Bevrijdingsdag is ze begonnen aan haar zwangerschapsverlof, om in het najaar terug te keren met een mini-tour langs Amsterdam, Groningen, Gouda en Utrecht.

Tickets zijn 16 euro. Voor leden zijn ze 14 euro. Tickets zijn te verkrijgen via: https://so-what.stager.nl/web/tickets/219591

Marianka Peters
Meer berichten