Michel de Meijer. Foto: Marianka Peters
Michel de Meijer. Foto: Marianka Peters

Golfbaan IJsselweide wordt Funpark IJsselweide

Gouda - Na 28 jaar met veel plezier Golfbaan IJsselweide geëxploiteerd te hebben, vindt eigenaar Michel de Meijer het tijd voor een nieuw avontuur. Na een lange tijd nagedacht te hebben over de toekomst is de conclusie, dat er wordt gestopt met golf. Het golfterrein zal vanaf 1 juli gebruikt worden voor leuke uitjes, kinderfeestjes, zakelijke- en familie-events. Oftewel: meer fun!

Het gevolg hiervan is dat de Golfbaan IJsselweide, zoals die 28 jaar lang bestaan heeft, op houdt in haar huidige vorm. De Golfbaan wordt omgedoopt in Park IJsselweide: een Family & Business Entertainment Center dat zich profileert als flexibele evenement locatie die aansluit en voortborduurt op het succes van Jurassic Golf.


Het vorige avontuur van de Meijer, het Jurassic Golf Adventure Park, is een succes en trekt veel families, bedrijven, jongere en oudere generaties. Komende zomer wordt het park dan ook uitgebreid met een goudzoekersdorp Jurassic Mining, een eveneens zeer populaire attractie afkomstig vanuit Amerika, helemaal in de avontuurlijke stijl van Jurassic Golf. Daarnaast zal er ook meer gefocust worden op Footgolf, een sportieve combinatie van golf en voetbal, waarbij de bal in zo min mogelijk schoten in de hole moet worden gespeeld.

Tot 1 juli 2018 zal de golfbaan worden onderhouden voor golfers en kan men nog gebruik maken van alle faciliteiten, na 1 juli zal er een nieuwe swing worden gegeven aan Park IJsselweide, een veelbelovend Family Entertainment Center met heel veel vernieuwende en avontuurlijke activiteiten voor families, bedrijven en events.

De horeca op Park IJsselweide zal voor iedereen toegankelijk blijven; families, evenementen en zakelijke partijen.

Goudse Post
Meer berichten