Workshop voor werkzoekenden

Gouda - Jolanda de Ruiter Eventmanager bij DeBroekriem in Gouda, heeft Sjakkelien Betlem van De Klup / SamSam bereidt gevonden om samen een workshop te organiseren voor werkzoekenden in de regio Gouda.


Op 13 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur in de SamSam locatie aan Bleulandweg 1c ontvangen zij de deelnemers aan de workshop met koffie/thee en iets lekkers en staat de ochtend in het teken van: Vrijwilligerswerk; goed voor je cv!
Als werkzoekende wil je graag snel weer aan het werk. Soms lukt dat niet zo vlot. Je wilt graag de kans op een baan vergroten en je wilt graag waardevolle ervaring opdoen. Dat kan bijvoorbeeld ook met vrijwilligerswerk. Maar welk vrijwilligerswerk past bij jou? Op welke manier kan vrijwilligerswerk bijdragen aan je baankansen?
Sjakkelien en collega laten de deelnemers kennismaken met de mogelijkheden binnen De Klup en SamSam in Gouda. Natuurlijk staat deze bijeenkomst ook in het teken van ontmoeten en netwerken. En het zou DeBroekriem niet zijn als dat niet in een interactieve vorm gaat.

Belangstelling? Inschrijven kan vanaf 1 maart via de website van DeBroekriem.nl.

Marianka Peters
Meer berichten
Shopbox