Kinderen kunnen samen pizza's bakken in ontmoetingscentrum Van Noord.
Kinderen kunnen samen pizza's bakken in ontmoetingscentrum Van Noord. Foto: Ivan Danik (nl.123rf.com)

Samen pizza’s bakken in Van Noord

Algemeen 525 keer gelezen

GOUDA • Samen mini pizza’s bakken en hem lekker zelf opeten: kinderen van groep 3 tot en met 5 kunnen zich aanmelden om pizza’s te bakken op dinsdag 31 januari in Ontmoetingscentrum van Noord. 

Kinderen gaan samen met leeftijdsgenootjes hun eigen pizza’s bakken, van begin tot eind: het eigen deeg rollen, lievelings-toppingsuitzoeken en de pizza in een grote oven stoppen. Naast samen pizza’s bereiden leren de kinderen elkaar ook (beter) kennen en worden zij misschien ook nog even aan de tand gevoelt over hun pizzakennis. 

RealStars
Deze kinderactiviteit wordt georganiseerd door Marria, Sharon, Julia, Sofie, Lisanne en Maria, 6 leerlingen van het Driestar College in Gouda. Zij doen mee aan het project RealStars van Samen voor Goud waar ze kennis maken met verschillende werkgebieden.

Het kost 50 cent om deel te nemen. Aanmelden kan tot vrijdag 27 januari via vannoordpizzas@gmail.com. Wacht niet te lang want er zijn slecht een beperkt aantal plekken te vergeven. De middag start om 15:30 (inloop vanaf 15:15) en om 18:00 gaat iedereen weer naar huis.

Hester Hage

Hester Hage is journalist (en redactiecoördinator) van Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Antoniuscollege ontvangt de Erasmus+ accreditatie Algemeen 27 jan, 14:43
Afbeelding
Goudse Filmclub Toverlint maakt film 'Waar zijn de stadsrechten?' Algemeen 26 jan, 16:29
Afbeelding
Gouda Vitaal stapt naar rechter om mediation Turfmarktkerk Algemeen 26 jan, 15:28