Afbeelding

Jongens mishandeld en beroofd, politie zoekt getuigen

112 1.731 keer gelezen

GOUDA • Twee jongens zijn woensdagmiddag rond 15.00 uur mishandeld en beroofd door een groepje jongens op de Burgvlietkade. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Op de Burgvlietkade werden de fietsende jongens eerst vanuit het park achtervolgd, waarna ze later werden klemgezet en gedwongen van hun fiets te stappen. De verdachten wilden dat de jongens hun spullen uit hun zakken haalden. Toen de twee weigerden, werden ze geslagen.

Alle drie de verdachten zijn 13 of 14 jaar oud en rond de 1.60 meter lang. De jongens droegen donkere (sport)kleding. Eén van de verdachten is licht getint, heeft een zilveren tand en donker krullend haar. Een ander heeft half lang krullend haar, een lichte snor en is licht getint. De derde is donker getint en heeft gemillimeterd haar.

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling en beroving of die meer informatie hebben wat het onderzoek verder kan helpen, contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melding maken is mogelijk via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Meerdere woningen ontruimd na brand in afvalcontainer, politie gaat uit van brandstichting 112 8 uur geleden
Kunstenaars Saskia Vergunst en Henk Veldhuizen nemen met de expositie 'Vrij Verrassend' de bezoeker mee in hun kijk op de wereld.
Expositie 'Vrij Verrassend' bij Firma van Drie Nieuws 11 uur geleden
Cultuurhuis Garenspinnerij viert op vrijdag 6 en zaterdag 6 april haar 10-jarig jubileum met het spektakel GOUD!
Cultuurhuis Garenspinnerij viert 10-jarig jubileum met het spektakel GOUD! Nieuws 27 mrt, 17:14