Zicht op Goudasfalt vanaf de Hollandsche IJssel
Zicht op Goudasfalt vanaf de Hollandsche IJssel Foto: Jan van den Berg

Warme Winter Markt op GOUDasfalt

Algemeen 1.355 keer gelezen

GOUDA • Creatieve broedplaats GOUDasfalt, gelegen aan de Gouderaksedijk 32 op de rand van de Goudse binnenstad en de Krimpenerwaard, dompelt zich zaterdag 10 december tussen 12.00 en 19.00 uur onder in winterse sferen tijdens de Warme Winter Markt. 

Met kramen die vol liggen met handgemaakte, upcycle, vintage, kunstzinnige en natuurlijke producten. Van keramiek handwerk tot stroopwafelkaarsen, van vintage kerstballen tot handgewoven sjaals, van kleine kunstwerkjes tot broekriemen van versleten fietsbanden en van kinderjasjes en kussens van wollen dekens tot sieraden rechtstreeks uit de natuur. Naast cadeaus, zijn er ook winterse lekkernijen te verkrijgen, van zoete taartjes tot vegan hartig. Lokale bierbrouwers presenteren hun allernieuwste winterbier. Wie een niet gewenst cadeau heeft gekregen van de Sint, kan dit onbeschaamd ruilen bij de cadeau-ruilmuur. Ter verhoging van de sfeer staan er vuurkorven om aan op te warmen en klinken er akoestische deuntjes. 

De markt is grotendeels overdekt. De toegang is gratis. Parkeren kost twee euro. De Warme Winter Markt wordt georganiseerd door de ondernemers en vrijwilligers van GOUDasfalt. 

Martijn Kuiler

Redacteur Het Kontakt-Krimpenerwaard en Het Kontakt-Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden