Foto: Ton Vergeer via de crowdfundingspagina BarBier

Nieuw biercafé in Gouda!

Gouda - Je kunt nooit genoeg cafés hebben in Gouda en al helemaal niet wanneer het om bier draait. Dus van dit nieuwtje werden wij héél erg blij! We krijgen namelijk een nieuw biercafé, genaamd BarBier! Het nieuwe café moet in het oude pand van de Tof komen en het plan is om in het voorjaar open te gaan.

"Na 31 jaar horeca-ervaring is het tijd voor een nieuwe stap. Ik wil een tweede zaak starten in het hart van Gouda. Een speciaalbiercafé genaamd BarBier," meldt Ton Vergeer van Bar de Tapperij . Het moet een café worden vol speciaalbieren, wat natuurlijk super populair is op dit moment.

Ton Vergeer kan het alleen niet in zijn eentje. Voor de inrichting en verbouwing is een investering nodig van ten minste € 70.000. Hiervoor is hij een crowdfundingscampagne gestart. "Zo kan ik mijn onderneming starten met jullie, de crowd," zegt Ton op zijn crowdfundingspagina . Het gaat dus om een lening en je krijgt je geld terug met rendement en lekker speciaalbier. Dankzij 20 investeerders is de eerste 40% van het doelbedrag inmiddels binnen.

Wie Ton wil helpen met het opzetten van zijn café kan dit via zijn crowdfundingspagina doen.

Dit artikel komt van onze collega's van indebuurt.nl/gouda. 

Marianka Peters
Meer berichten
Shopbox