DJ Freddy Moreira op Goudse Riverdale festival

Gouda - De eerste artiest, die op het nieuwe dancefestival Riverdale op het terrein van Goudasfalt zal optreden, is de Goudse DJ Freddy Moreira. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt.

Met shows op de grootste evenementen door heel Nederland én het buitenland is het geen geheim dat Freddy inmiddels tot de grote jongens behoort. Zijn live sets en mixtapes karakteriseren zich als dynamisch en eclectic, gemixt op een hoog tempo.

Vorige week werd bekend dat de eerste editie van het Riverdale Festival definitief op zaterdag 26 mei doorgaat. Begin december namen initiatiefnemers Gerben Roskam (23) en Jos Uitterhaegen (19) het heft in eigen handen met het aankondigen van een nieuw dancefestival in Gouda. Met als doel een begin te maken aan een nieuwe uitgaansscene in Gouda voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud uit de eigen regio. Deze aankondiging ging gepaard met het opzetten van een crowdfunding om door middel hiervan te kunnen polsen of er voldoende interesse zou zijn onder de doelgroep. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want binnen no time was het beoogde bedrag bereikt, waarna nu invulling kan worden gegeven aan het festival.

Reeds aangekondigde artiesten voor het festival zijn onder meer Secret Cinema, Benny Rodrigues, Michel de Hey en Remco Beekwilder. Al deze artiesten zullen te bewonderen zijn op de main area van het festival, die in het teken zal staan van house en techno. Meer artiesten die naast Freddy zullen optreden op de tweede area van het festival volgen snel.

Marianka Peters
Meer berichten
Shopbox