Afbeelding
Foto: aangeleverd

Oekraïense winnares MasterChef nieuwe chef-kok La Bodega Gouda

Algemeen 758 keer gelezen

GOUDA • Wine Bar & Kitchen La Bodega opende afgelopen week zijn deuren weer, na bijna een half jaar gesloten te zijn geweest. Tevens staat er een nieuwe Oekraïense chef-kok in de mediterrane keuken. In 2011 was zij de winnares van het programma MasterChef in Oekraïne en is door de oorlog in haar land gevlucht naar Nederland.

Wine Bar & Kitchen La Bodega, gelegen aan de Goudse Markt, is weer geopend voor zijn gasten. Door het personeelstekort in de horeca was ook De Zalm Horeca Groep (DZHG), waar La Bodega een onderdeel van is, genoodzaakt de keuze te maken om één van de filialen tijdelijk te sluiten en het personeel te verspreiden over de overige restaurants.

Mark Maree, general manager bij DZHG: “We zijn enorm verheugd dat we weer open zijn en meteen een goed weekend gedraaid hebben. Het restaurant en het personeel, waaronder onze nieuwe chef-kok, zijn zeer enthousiast om onze gasten te verwelkomen en te verrassen met heerlijke nieuwe gerechten en wijnen vanuit de hele wereld.”

De Oekraïense nieuwe chef-kok, Svitlana Sheptukha, was eerder dit jaar gevlucht naar Nederland door de oorlog in haar land en is via Restaurant ’t Vaantje (eveneens onderdeel van DZHG) terecht gekomen bij La Bodega. In 2011 kreeg zij bekendheid door het tv-programma MasterChef Oekraïne te winnen. Samen met haar Spaanse collega Cecillia Tello Berenguer bestiert zij de mediterrane keuken in La Bodega.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie