• het Kongbergs Byorkester.
• het Kongbergs Byorkester. Foto: aangeleverd

Gouda bij Kaarslicht 2022: ‘weer samen’

Algemeen 1.104 keer gelezen

GOUDA • Na twee jaar corona-onderbreking keert Kaarsjesavond op vrijdag 16 december terug op de Markt in Gouda. Dit onder het thema ‘weer samen’.

Het wordt alweer de 67e editie van ‘Gouda bij Kaarslicht’. De organiserende stichting laat weten druk bezig te zijn om het programma voor de dag en de ceremonie samen te stellen. 

“Hoewel corona nog steeds onder ons is, hopen we op een normale editie. Weer samen tijdens de ceremonie bij de boom. Wat hebben we dat gemist. Het samen zijn, samen op de Markt, luisterend naar het kerstverhaal, maar ook samen meezingen met bekende kerstliederen. Stuur ons een bericht op www.goudabijkaarslicht.nl om te laten weten welke kerstliedjes echt niet mogen ontbreken. Over wie de muziek en zang gaat verzorgen, later meer.”

Na jaren van afwezigheid komt het Kongbergs Byorkester onder leiding van Kjesrti Søli en Tomas Carstensen weer naar Gouda bij Kaarslicht. Samen met Gouda’s Harmonie De Pionier onder leiding van Dick Verhoef verzorgen zij op 16 december het openingsconcert in de Goudse Schouwburg. Het concert is bij te wonen om 14.00 én om 16.15 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden