Afbeelding

Win een ring t.w.v. €1000 met uw verhaal over Gouda voor ons nieuwe magazine

Algemeen 717 keer gelezen

GOUDA • In november verschijnt de allereerste editie van het nieuwe lifestyle magazine voor Gouda en omstreken: GO! En aangezien het een blad moet worden dat iedereen in en om Gouda wil lezen, is er een schitterende actie in het leven geroepen. Letterlijk, want u kunt een ring winnen t.w.v. € 1000,- aangeboden door Juwelier Jos.

Op woensdag 16 november zal het eerste exemplaar van het nieuwe glossy magazine van Gouda e.o. verschijnen: GO Magazine. Een magazine voor Gouwenaren en mensen die zich verbonden voelen met de stad, die geïnteresseerd zijn in lifestyle, fashion, wonen en uitgaan, maar ook mooie persoonlijke reportages met inhoud willen lezen. Ze willen verhalen uit hun eigen regio en herkennen zich in de allure van de stad Gouda.

Win een ring t.w.v. € 1000

Om het nieuwe magazine extra feestelijk te lanceren, is er een wedstrijd in het leven geroepen. Wie bedenkt het leukste onderwerp/interview voor in het nieuwe magazine? Het beste idee wordt beloond met een werkelijk schitterende prijs: een ring t.w.v. € 1000,- aangeboden door Juwelier Jos.

Mooie verhalen, bijzondere gebeurtenissen

De redactie nodigt u van harte uit om mee te denken voor deze eerste editie en de edities daarna. Welke Gouwenaar heeft volgens u een mooi verhaal? Of wie weet er een prachtige herinnering te vertellen aan een bijzondere gebeurtenis in de stad? Kent u een ondernemer met een bijzonder verhaal? Welke creatieveling verdient er een platform om zijn/haar producten te laten zien? Welke voorstelling of tentoonstelling mag de lezer niet missen? Ook die leuke anekdote over Gouda of dat goede idee voor het nieuwe magazine, de redactie hoort het graag van u!

Meedoen?

Wilt u graag meedingen naar die prachtige ring? Mail uw idee voor GO magazine dan naar gogouda@kmp.nl. U kunt uw idee insturen t/m 31 oktober 2022. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.

Hester Hage

Hester Hage is journalist (en redactiecoördinator) van Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie