Wouter zoekt een rustig huisje.
Wouter zoekt een rustig huisje. Foto: Wouter Bruijning

Wouter, een heer op leeftijd, zoekt een rustig huisje

Algemeen 2 keer gelezen

GOUDA • Even aandacht voor Wouter, een heer op leeftijd.

Hij is ongeveer 11,5 jaar oud, is een echte vrijbuiter die heerlijk van een goed leven aan het genieten was op de camping. Hij zorgde ervoor dat de camping muizenvrij was, en ondertussen kreeg hij zijn natje en droogje van zijn mede kampeerders. Zijn eigenaar is vertrokken en heeft hem achtergelaten.

Wouter bleef trouw zijn werk doen en kon zijn dagen zelf inplannen en had een flexibele werkhouding. Helaas is hier een eind aan gekomen door het sluiten van de camping. Helaas verloor Wouter hierdoor zijn baan en kost en inwoning. Wij zijn nu dan ook op zoek naar een huis waar hij ook lekker warm bij de kachel mag liggen in de winter en in de zomer het zonnetje van buiten op mag zoeken.

Als je Wouter opzoekt zie je hem vaak verstopt liggen, maar ga je rustig bij hem zitten dan geniet hij heel erg van de aaitjes. En bij de vorige eigenaar kwam hij ook op schoot. Hij heeft wel een lichte voorkeur voor vrouwen. Wouter kijkt in het begin erg de kat uit de boom, dus hij zoekt een eigenaar die hem de rust en tijd geeft om te wennen aan zijn nieuwe omgeving. Op de andere katten reageert hij hier goed, hoe hij op honden reageert is niet bekend. Kleine kinderen zullen te druk voor hem zijn.

Lijkt Wouter u een prima huisgenoot? Neem dan snel contact op.

Marianka Peters

Redactiecoördinator Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie