Afbeelding

Creatieve workshops in de zomervakantie bij Parkvilla

4 jul, 13:36 Algemeen 143 keer gelezen

Vanaf 15 augustus staan de deuren van Parkvilla wagenwijd open voor iedereen die op zoek is naar creativiteit en ontspanning. 

Er is in de zomervakantie genoeg te doen in het monumentale pand van Parkvilla. Tekenen en schilderen met verschillende materialen, een masterclass portrettekenen, een tweedaagse minicursus tekenen met pastel of leer een halssieraad van messing maken in een dag. De kinderen kunnen de cursus fashiondesign doen en een zomerbroek of zomertopje maken en voor kids vanaf 12 jaar is er een dansdriedaagse. Bij alle cursussen is een lekkere lunch inbegrepen.

“De zomerworkshops zijn bedoeld voor mensen die zin hebben in creativiteit in de vakantie of eens willen kennismaken met een cursus en er daarna mee doorgaan in september. Een goed voorbeeld is de workshop edelsmeden. In één dag neemt docent Andrej Waskowsky je mee in het hele proces en loop je aan het eind van de dag de deur uit met je zelfgemaakte halssieraad. In de jaarcursus wordt er veel dieper ingegaan op de technieken van edelsmeden”, vertelt Jeroen de Meij, medewerker cursussen. “Ook zijn we bezig met een cursus locatietheater en gaat het Jeugdtheaterhuis workshops organiseren.” 

Kijk voor het complete aanbod op parkvilla.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie