Afbeelding
ingezonden mededeling

Buitenklus? Nog makkelijker met een goede werkbroek

27 jun, 09:15 Algemeen 74 keer gelezen

Mooi weer en bijbehorende warme temperaturen of struiken en heggen die hard groeien? Dat nodigt uit tot klussen bij het huis. Blok de agenda een paar zaterdag en ga aan de slag! Maar wel met de juiste werkbroek.

Welke klus staat er als eerste op de lijst? Wat je ook gaat doen, heren werkbroeken zijn erg populair onder de buitenklussers. De juiste broek maakt die klus - de heg snoeien, de tuindeuren verven of de tuin aanpakken - een stuk beter te doen. De heren werkbroeken zijn zo ontworpen dat ze duurzaam in gebruik zijn. Met een klusbroek zul je amper gaten in de stof krijgen; in tegenstelling tot die ene jeans. Ook heeft een klusbroek veel meer opbergmogelijkheden. Tel daarbij op dat een klusbroek comfortabel zit. Het is dan ook goed te begrijpen dat veel klussers graag een werkbroek in de kast hebben liggen.

Verschillende merken heren werkbroek
Welke heren werkbroeken veel gedragen worden? Het merk KRB is bij Bevazet een hardloper. Juist de mix van stevigheid, duurzaamheid, stretch in de stof en gunstige prijs-kwaliteitverhouding is voor veel klanten reden om te kiezen voor een KRB-werkbroek. Naast dit merk heeft Bevazet nog veel meer merken heren werkbroeken in het assortiment. Op zoek naar een werkbroek heren die goed beoordeeld is en goed verkocht wordt? In de webshop kun je de reviews van andere klanten lezen. Daarnaast geeft Bevazet graag eerlijk advies. Ze kijken naar de wensen van de klant, niet naar het prijskaartje.

De veelzijdigheid van een werkbroek voor buitenklussers
Als je aan het klussen of hobbyen bent, merk je vaak dat je van het ene karweitje in het andere valt. Zo kun je starten met het plakken van de lekke fietsband van je zoon en uitkomen bij een zwembad dat lek blijkt te zijn. Of van het snoeien van de heg snoeien naar het repareren van een konijnenhoek. Juist die veelzijdigheid wil je terugvinden in zo’n werkbroek voor mannen. Een optimale bewegingsvrijheid met draagcomfort en voldoende opbergzakken zorgt ervoor dat je klusdag een stuk prettiger verloopt.

Voor al die verschillende klussen heb je als buitenklusser ook te maken met verschillende gereedschappen die nodig zijn. Door de handige zakken heb je altijd het voornaamste gereedschap bij de hand en hoef je niet continu naar de schuur te lopen. En de werkbroek beschermt je nette kleding en zorgt dat stof, verf en zaagsel geen vrij spel krijgen.

Voor ieder type klusser een passende broek
Er zijn zoveel verschillende klussen, maar misschien nog wel meer beroepen, waarbij werkkleding gedragen wordt. De markt voor werkkleding is zo ingericht dat er voor alle wensen wel een passende broek gemaakt is. Ook dus voor de buitenklusser! Mocht je nog op zoek zijn naar een tof Vaderdagcadeau of een presentje voor een verjaardag? Dan kun je de werkbroek laten bedrukken met een logo of naam. Zo wordt de werkbroek helemaal speciaal. Ook borduren is hierbij een optie. Borduren kost in vergelijking met bedrukken meer, maar blijft wel beter en langer zitten.

Of je nu de klusser bent die veel met hout werkt of juist de hovenier die de tuin er strak bij laat liggen: met een werkbroek aan, gaat de klus makkelijker. De struiken snoeien en niet letten op blaadjes en ander natuurvuil wat op je komt? Met een werkbroek kan dat. Op je knieën onder de motor kijken hoe het komt dat er brandstof lekt? Ook hierbij geeft de werkbroek bescherming. Daarbij zal degene die de was doet er ook blij mee zijn als je voor het klussen een werkbroek aandoet. De werkbroeken zijn stevig en ook gemaakt voor duurzaamheid. Dit betekent dat ze uitstekend in de wasmachine kunnen. Slechts drogen aan de lucht is voldoende om weer in een nieuw weekend van je werkbroek te kunnen genieten.

De jarenlange ervaring van Bevazet zorgt voor een perfect advies
Doordat Bevazet een breed assortiment aan soorten werkbroeken én merken heeft, kunnen ze snel leveren. Als je voor 22.00 uur de bestelling plaatst, heb je de werkbroek de eerstvolgende werkdag zelfs al in huis. Ze begrijpen dat er haast kan zijn en vinden service leveren erg belangrijk. Wat ook handig is om te weten: veel klanten die eenmaal een bestelling gedaan hebben, kiezen na verloop van tijd vaak voor hetzelfde merk.

Twijfel je over welke werkbroek je hebben moet? Zeker als je onbekend bent met de merken kan het een zoektocht zijn: welke broek is nu de juiste. Aarzel niet en neem gerust contact met Bevazet op. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze je van scherp advies zullen voorzien. Dit kan in de showroom, maar het kan ook online. Ze geven je een passend maatadvies, zodat de broek perfect past. Ook brengen ze samen met jou de wensen in beeld waar de broek aan moet voldoen. Tenslotte zullen ze vragen naar de soort klussen die je graag of vaak uitvoert. Er zijn waterafstotende broeken voor mensen die veel in de vijver staan. Voor de timmermannen en hoveniers hebben we weer andere werkkleding. Van brandvertragend tot een broek die perfect is bij zomerse temperaturen, de keuze zal je verrassen.

Kan Bevazet jou ook helpen met het uitzoeken van een fijne werkbroek voor al je buitenklussen? Neem dan contact op!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie