Zondag 26 juni Bluesfestival Gouda

  •   keer gelezen

GOUDA • Na drie jaar afwezigheid is het mogelijk: de tweede editie van Bluesfestival Gouda. Op zondag 26 juni treedt een heel scala aan bluesbands op op de Markt.

Onder andere de band Legacy of Santana, de Twelve Bar Blues band en Hendrikse zullen het podium op de Markt bestijgen. Tussen alle bands door draait Livin’ Jukebox lp’s en singles. 

De Waddinveense VINYL-verzamelaar Kuno Mooren is de persoon achter Livin’ Jukebox. Zijn grootste passie is oude ‘echte’ muziek draaien op de oude vertrouwde manier, namelijk met platenspelers en een mengpaneel. De gasten wat muzikale opvoeding geven is het mooiste wat er is. Met zijn platenspelers en mooie verzamelde LP’s en singles reist hij het hele land door. Op kleinere feestjes in zaaltjes, tuinfeesten, housewarming party’s en jubilea staan de bakken vinyl op tafel en mogen de gasten lekker spitten en wat plaatjes uitzoeken, die Livin’ Jukebox dan gaat draaien. Letterlijk een ‘levende Jukebox’. 

Met foodtrucks van Viejee’s & Pomms, koffie van Kaldi, een springkussen voor de kids én een festivalmarkt maakt de organisatie zich op voor een heerlijke zondagmiddag. Ook in 2022 is Bluesfestival Gouda weer gratis te bezoeken.

Kijk voor het volledige programma op: bluesfestivalgouda.nl

Sandra de Leeuw
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten