inschrijving geopend
inschrijving geopend Foto: Marianka Peters

Inschrijven Gouds vakantie kinderfeest

Algemeen 372 keer gelezen

GOUDA - Haal de duikbrillen maar uit de kast en trek je zwemvliezen maar alvast aan. Het thema van GoudsVakantie Kinderfeest is dit jaar namelijk ‘onderwater’. Met Gouds Vakantie Kinderfeest naar de bossen van Utrecht! 

Na een jaar lang naar school gaan kijken allekinderen er alweer erg naar uit: een week lang levend stratego spelen in het bos, zwemmen ensnoep eten uit de toko. Ook de disco is altijd een doorslaand succes. Het leukste vinden de kinderen die meegaan met Gouds Vakantie Kinderfeest dat je nieuwe vriendenmaakt en je een week zonder je ouders bent. Op kamp maak je snel nieuwe vrienden en je doet leuke activiteiten met zijn allen. Veel kinderen gaan al jaren mee en moedigen ook nieuwe (jongere) kinderen aan om mee te gaan. Deze zomer gaat het Gouds Vakantie Kinderfeest weer gezellig naar de Utrechtse Heuvelrug van zaterdag 9 juli t/m vrijdag 15 juli. Ben je tussen de 6 en 13 jaar oud en wil je ook mee? wees er snel bij! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. De kosten zijn €120 voor het eerste kind, voor het tweede kind €115 en €110  voor het derde kind. Voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kan een aanvraag gedaan worden bij de Brede School Kinderfonds. Je vindt meer informatie op www.gvkonline.nl.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Het vernieuwde Dino Park heeft een dino uitgraafplaats.
Meivakantie bij Dino Experience Park Ingezonden mededeling gisteren
• Soesja Citroen en Gunter Demnig
Laatste twee Stolpersteine geplaatst, Soesja Citroen rondt project af: 'Laten we ze onderdeel van ons leven maken' Met video 24 apr, 11:10
 Orgelman Adrie Vergeer nam op zondag 21 april de “Romke de Waard” erepenning in ontvangst.
Erepenning voor Adrie Vergeer van de landelijke Kring van Draaiorgelvrienden Nieuws 23 apr, 17:11