Voor inspiratie moet je bij Praxis Woonhal zijn.
Voor inspiratie moet je bij Praxis Woonhal zijn. Foto: foto; Jan van den Berg

Praxis Woonhal, een bron van inspiratie voor binnen en buiten

Algemeen 845 keer gelezen

GOUDA • Dat je bij Praxis Gouda alles kan vinden voor elke klus, dat wisten we al. Mis grijpen is er nooit bij. Maar Praxis is veel meer dan dat. Ga maar eens kijken in de Woonhal. Daar kom je gegarandeerd vandaan met armen vol planten en artikelen die je huis een stuk gezelliger maken.

Inderdaad, planten en woonartikelen. Deze prachtige ‘shop in shop’ houdt je moeiteloos een uurtje zoet. Exclusieve planten voor binnen en buiten. Geleverd in stijlvolle combinaties met prachtige potten voor huis en tuin. Maar er zijn ook moestuinplanten, zoals komkommer, tomaat, paprika en peper.

Helemaal in lijn met de moderne kijk op eten: lekker zelf doen en dan het liefst biologisch. Ze kunnen je er bij Praxis Woonhal alles over vertellen. Alleen het koken, dat moet je zelf doen...

Luxe meubelen

Natuurlijk hoort bij de moderne inrichting een uitgebalanceerde stijl. Praxis Woonhal presenteert aan de VTWonen-tafel een veelheid aan luxe meubelen, van hout tot leder, van industrieel tot boho. Eigenlijk teveel om op te noemen; echt voor elke smaak de beste keuze. Wat te denken van merken als Riverdale, Ptmd, Zuiver, Dutch Bone, Lifestyle, Mica en Kersten.

Met een keuze uit zo’n breed assortiment moet het toch echt lukken om van een ‘gewoon’ interieur een paleisje te maken. Helemaal klaar voor het zomerseizoen. “Wij vinden het leuk om samen met onze klanten dingen uit te zoeken die helemaal bij hen passen”, zegt Lisanne van den Berg van Praxis Woonhal. Ze is trots op de speciale afdeling van het bedrijf, waar inspiratie het toverwoord is. “Ons assortiment is niet standaard.

Dat waarderen de klanten. Het brengt hen op ideeën voor binnen en buiten. Steeds meer mensen kiezen voor meer planten in de tuin. Dat is de trend, we zorgen met zijn allen steeds beter voor de wereld. Wie wil dat tegenwoordig nou niet, mooie planten in de tuin, waar bijen en vlinders op af komen? Daar doen we als Praxis Woonhal graag aan mee.”

Karl Flieger

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden