Derde generatie van familiebedrijf Nederhoff.
Derde generatie van familiebedrijf Nederhoff. (Foto: Pim Mul )

Nederhoff: nieuwe generatie aan het roer

  •   keer gelezen

gouda • Het familiebedrijf Nederhoff werd in 1949 opgericht door de heer C. Nederhoff. In 1987 nam de tweede generatie het bedrijf over van hun vader.

De vier broers (Pieter, Kees, Jan en Ron) hebben de onderneming uitgebouwd tot wat het nu is: een gerenommeerd bedrijf met drie vestigingen (Gouda, Vianen en Rotterdam), honderd collega’s en bijna net zoveel hijskranen, trekkende eenheden, en ander zwaar materieel. Een onderneming op trots op te zijn.

Bedrijfsoverdracht

De huidige directie heeft de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels bereikt, of bereikt deze binnen afzienbare tijd. Daarom zijn de afgelopen jaren diverse scenario’s onderzocht voor het voortzetten van het kraanbedrijf. “Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat het familiebedrijf Nederhoff is overgedragen aan de derde generatie. Op 2 mei hebben Taco (zoon van Pieter) en Sjoerd (zoon van Ron) Kraanbedrijf Nederhoff overgenomen van hun ooms en vaders. De komende jaren zullen de tweede en de derde generatie samenwerken om te zorgen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht. Pieter is reeds met pensioen, Kees, Jan en Ron zullen de komende jaren hun werkzaamheden afbouwen.”

Verticaal transport

Kraanbedrijf Nederhoff is een toonaangevend logistiek dienstverlener gespecialiseerd in verticaal transport, exceptioneel transport en machineverhuizingen. Vanuit de vestigingen in Gouda, Vianen en Rotterdam worden hijskranen met een hijsvermogen van 4 tot en met 700 ton verhuurd en worden transporten met gewichten tot 500 ton uitgevoerd. Ook het uitvoeren van complete hijs-, verhuis- en transportprojecten behoort tot de werkzaamheden van het 73 jaar oude familiebedrijf.

Karl Flieger
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten