<p>Eindelijk komt er weer een kunstmarkt in Bodegraven.</p>

Eindelijk komt er weer een kunstmarkt in Bodegraven.

(Foto: pr)

Kunstkring: eindelijk weer een kunstmarkt in het Evertshuis

  •   keer gelezen

BODEGRAVEN/REEUWIJK • Na bijna drie jaar afwezigheid organiseert de KunstKring Bodegraven-Reeuwijk weer een kunstmarkt op zaterdag 14 mei in het Evertshuis.

Wie op zoek is naar een kunstwerk of gewoon allerlei kunstvormen wil ontdekken in een gemoedelijke sfeer, wordt uitgenodigd om langs te komen. De toegang is gratis. Ruim dertig lokale kunstenaars laten zien wat zij de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Tijdens de Kunstmarkt komen bezoekers in gesprek met de kunstenaars over hun inspiratie en talent. Ruimtelijk werk, olieverf- of acryl schilderijen, fotografie, kunst met textiel, sieraden of zijdeverven, er is van alles te bekijken.

Vele vaardige vingers hebben de mooiste kunstzinnige hebbedingen gemaakt. Tijdens de Kunstmarkt kan iedereen natuurlijk iets naar smaak aanschaffen. Het is een markt, maar dan wel een heel bijzondere. Sommige kunstenaars geven in het nieuwe seizoen workshops en tijdens de kunstmarkt leggen zij uit wat de mogelijkheden zijn.

Laat u inspireren en ontdek ook uw eigen creatieve kant. Er is muziek van de bekende saxofonist Robert Lamme en in het Grand Café is ruimte voor een drankje en hapje. De toegang tot de Kunstmarkt is gratis en de openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Karl Flieger
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten