<p>Plezier voor de kleintjes in de Goudse Schouwburg.</p>

Plezier voor de kleintjes in de Goudse Schouwburg.

(Foto: Ellen de Bruin)

Alle kleintjes opgelet: Ukkiepret in de Goudse Schouwburg

  •   keer gelezen

GOUDA  • In de Goudse Schouwburg staat op donderdag 12 mei alles in het teken van de kleinste theaterbezoekers.

Twee tot en met vierjarigen kunnen zich deze dag onderdompelen in de wereld van muziek en theater. Er is een swingend concert boordevol vrolijke muziek en wereldberoemde sprookjes. Er is een sprookjes verkleedwedstrijd en je kunt met jouw favoriete sprookjesfiguur op de foto. Ook Kikker is terug met een spiksplinternieuwe show vol vrolijke liedjes. Die mag je toch echt niet missen!

Muziek- en dansworkshops

Tijdens de muziekworkshop gaan alle peuters aan de slag met ritme en klanken en de dansworkshop is perfect voor alle energieke peuters die houden van dansen, draaien en wiebelen zodra er muziek aangaat. En dat zijn er nogal wat, want vind maar eens een kleuter die stil kan blijven zitten bij leuke muziek. 

De voorstellingen en workshops zijn op verschillende tijden en in de foyer is ook van alles te beleven. Stel je eigen programma samen en doe mee. En... neem je vriendje en vriendinnetje mee. Het programma start om 09.00 uur. Tickets voor de voorstellingen en workshops zijn verkrijgbaar via de website van het theater.

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten