Foto:

Lintjesregen klatert neer in Gouda

  •   keer gelezen

GOUDA • De jaarlijkse lintjesregen is ook weer in Gouda neergestreken. Dit zijn de gedecoreerden.

LID IN DE ORDE ORANJE NASSAU
Wouter Beute. Vanaf 1974 onder meer actief als vrijwilliger bij de wijkgemeente de Veste, voorzitter van de kerkenraad en bestuurslid van Filmclub Toverlint.
Naima Bofarha-Jahouhi. Vanaf 1996 actief bij de burendag, NLDoet en de buurttuintjes. Ook hielp zij 25 jaar lang haar buurvrouw als mantelzorger.
Lea van Coeverden. Was eindredacteur van het Hakehillot Magazine, oprichter van het Joodse datingbureau Stichting Jingles en beheerde de regionale agenda website van Stichting Landelijk Joods Netwerk.
Willem Honkoop: Lid in de Orde van Oranje Nassau. Heeft tot aan zijn pensionering jarenlang spelers en jeugdteams begeleid bij SV Gouda en is er sinds 2005 onmisbaar als manusje van alles.
Christiaan Ingelse: Lid in de Orde van Oranje Nassau. De voormalige stadsorganist en hoofdorganist van de Sint Janskerk was van 1988 tot 2018 betrokken bij de organisatie van de vele concerten in de kerk.
Johan Jongerius. Medeoprichter van Jeugdsoos ‘Over de brug’. Ook actief bij Jodan Boys, verpleeghuis ‘Olympiadehuis’ en vrijwilliger bij Shantykoor ‘De Vlisterzangers’.
Frans van Luit. Zeer actief voor de Dierenambulance en in Gouda voor Gouda 750 jaar stadsrechten.
Margriet Mataheru-de Vries. Vanaf 1999 vrijwilliger bij de MS Vereniging Nederland en betrokken bij de buurtvereniging de Vrouwetoren.
Corrie van Oort – Burggraaff. Sinds 2000 is zij vrijwilliger bij het ontmoetingscentrum Van Noord te Gouda. Zij is de drijvende kracht achter de kookgroep.
Rinus Slingerland. Bestuurslid van de zondagsschool van Hervormde Gemeente Gouda, Vereniging Protestants Nederland, afdeling Gouda en Bestuurslid jeugdvereniging -14 Onesimus van Gereformeerde Gemeente Gouda.
Irene Tielman – Hoogeveen. Vanaf 1988 vrijwilliger bij diverse wijkteams in Gouda, zoals bij ontmoetingscentrum De Buurtstee waar zij het plaatsen van ‘verzetsheldenborden’ in de Vreewijk en de Verzetsheldenbuurt mede realiseerde.
Johannes van Velzen. Vanaf 1996 bestuurslid/penningmeester/voorzitter/secretaris VvE Rondohof 1-34, waarbij hij ook klus- en onderhoudswerkzaamheden verricht en (Nieuwjaars)borrels en barbecues organiseert.
Nel Zaadhof- Figge. Vanaf 1999 is zij voorzitter van de ouderensoos de Brug van de wijkgemeente. Van 1999 tot 2018 is zij mantelzorger geweest voor een dame op leeftijd.

RIDDER IN ORDE ORANJE NASSAU
Wilma Neefjes-de Jongh. Actief bij Stichting Wijkteam Nieuwe Park, vrijwilliger bij de Goudsche Cricket- en Footballclub Olympia en initiator Vreedzaam Gouda.
Jan Hagoort. Jarenlang bestuurslid bij de CNV en namens de hervormde gemeente De Oostpoort grondlegger/organisator van clubwerk voor jeugd en minder-valide gemeenteleden. Tevens medeoprichter van Stichting Present Gouda.

OFFICIER ORDE ORANJE NASSAU
Paul Bokern. Jarenlang actief in de (inter-)nationale basketbal- en honkbalwereld.

Dik verdiend eerbetoon voor Goudse steunpilaren

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten