<p>Frank Streefland van de Nieuwe Polderkeuken.</p>

Frank Streefland van de Nieuwe Polderkeuken.

(Foto: PR)

Geniet in de Nieuwe Polderkeuken van een Koninklijk wijn-spijs diner

  •   keer gelezen

STOLWIJK • Heerlijk eten op koninklijk niveau, wie zou er niet voor tekenen? Bij de Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk wordt hard gewerkt aan het speciale wijn-spijs diner op vrijdag 29 april. Met veel topproducten van eigen bodem, benadrukt eigenaar Frank Streefland.

“Liefhebbers weten het vast al wel: niet alleen op de borden werken we graag met Nederlandse waar, ook wijnen van eigen bodem hebben al jaren een plek op onze wijnkaart. Vrijdag gaan we Nederlandse wijn helemaal in de spotlight zetten in ons restaurant.”

Vijf of zes gangen

Frank en zijn crew maken het hun gasten graag naar de zin. Tijdens het wijn-spijs diner kunnen zij, maar ook nieuwe culinaire genieters, aanschuiven aan een sterrentafel. De kosten voor deze avond bedragen 135 euro per persoon. Dat is inclusief aperitief en amuses vooraf, brood, boters en olijfolie, een 5-gangen verrassingsmenu met een 5-gangen Nederlands wijnarrangement (of alcoholvrij arrangement), tafelwater, koffie of thee met friandises toe.

“Voor de allergrootste liefhebbers hebben we deze keer ook een 6-gangen versie van dit menu voor 149,50 per persoon. Met als extra gang een ronde van de kaaswagen”, zegt Frank enthousiast. “Natuurlijk met enkel Nederlandse kazen, dat is bij ons nu eenmaal gebruikelijk. En er is in dit geval ook een éxtra wijnpairing.”

Reserveren

Er zijn nog enkele couverts beschikbaar bij de Nieuwe Polderkeuken. Snel reserveren is dus wel zo verstandig. Even aangeven of u gaat voor een 5-gangen of 6-gangen arrangement.

En vergeet niet: u kunt gebruik kan maken van EuroBOB. Zij brengen u en uw auto na het diner tot aan uw voordeur, zodat alle tafelgenoten van de wijn kunnen genieten. Wat kan dán nog een heerlijk avondje culinair genieten in de weg staan...?

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten