Bastiaan de Zwitser is een van de vertellers in het Verhalencafé.
Bastiaan de Zwitser is een van de vertellers in het Verhalencafé. Foto: pr

Verhalencafé in Grandcafé Concordia: sidderen en genieten

4 apr, 08:26 Algemeen 73 keer gelezen

HAASTRECHT • Een goed verhaal is nooit weg. Zondag 10 april kunnen liefhebbers hun hart ophalen aan magische en ontroerende vertellingen in het Verhalencafé.

Het wordt een middag waarover nog wel even zal worden nagepraat. Voor de pauze kunnen toehoorders zich laten meeslepen door de mooie verhalen van de vertellers die zich opgegeven hebben voor het open podium. Mensen die hun gehoor weten te boeien.

Deze keer neemt Marike Verschoor hen mee in het sprookje ‘Vlad’, gebaseerd op het Oekraïense sprookje ‘De verschrikkelijke vrouw’. Anke Bolwijn vertelt het verhaal ‘Echte liefde’ en Catharina Schimmelpennink gaat het publiek verrassen met een grappig verhaal over ‘Het groene monster’.

Sfeervol

Na de pauze is het podium voor de gastverteller Bastiaan de Zwitser met zijn romantische en tragische verhaal ‘De Highwayman van Hounslow Heath’. Het is een ontroerende en rakende vertelling over de tragiek van een liefde. Met deze vertellers én Jean Marie Dosogne die op piano de muzikale draad verzorgt, biedt de Verhalencompagnie de bezoekers weer een sfeervolle verhalenmiddag in het Grandcafé Concordia van Haastrecht.

De inloop is vanaf 14.30. De verhalen starten om 15.00 uur. Kaarten kunnen vanaf nu online worden besteld.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie