een aantal Goudse Iconen wordt
geveild
een aantal Goudse Iconen wordt geveild (Foto: Marianka Peters)

Charity-dinner voor Fonds Gouda750

  •   keer gelezen

De tentoonstelling in de Sint Jan ‘’Het Wonder van Gouda”  wordt op dinsdag 12 april geopend  door Koning Willem-Alexander geopend. Donderdag 7 april is er een sneak preview van de tentoonstelling; Behalve een preview is een charity dinner. Tussen de gangen door zal er in twee blokken een veiling gehouden worden van een aantal door Goudse kunstenaars beschilderde iconen.(kaasboerin) 

Daarnaast worden er kavels geveild van Goudse en internationale kunstenaars en Goudse bedrijven en organisaties. Het aanbod is heel divers, van een prachtig bloemwerk van Diny Blom tot een fantastisch schilderij van Suzan Schuttelaar en van een  nachtje Weeshuis tot een roei en/of zeillclnic voor 20 personen. De organisatie is in handen van Fonds Gouda750 in samenwerking met de Sint-Janskerk en Museum Gouda.

De opbrengst van het diner en de veiling komen ten goede aan de activiteiten die georganiseerd worden voor de feestelijke viering van Gouda750. Wilt u deze bijzondere avond bijwonen\? Er  zijn nog plaatsen beschikbaar; 

Voor meer info over het diner, de veiling of het reserveren van uw kaarten, ga naar;

https://gouda750.nl/informatie-over-charity-dinner-met-veiling-gouda750

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten