<p>Het Streekmuseum is weer voor publiek toegankelijk.</p>

Het Streekmuseum is weer voor publiek toegankelijk.

(Foto: JC Hagen)

We kunnen weer genieten in het Streekmuseum Reeuwijk

  •   keer gelezen

REEUWIJK • Het Streekmuseum Reeuwijk aan de Oudeweg in Reeuwijk-Brug opent graag op zaterdag 2 april om 13.00 uur weer de deuren.

De opening gaat niet bepaald geruisloos gebeuren. Er is een tijdelijke tentoonstelling met de geschiedenis van de Oud Hollandse Waterlinie in kort bestek. Banners met daarbij een interactief scherm met meer informatie. In 2022 is het immers 350 jaar geleden dat de landerijen in het gebied van de Oud Hollandse Waterlinie onder water gezet waren.

Trompetter van de Prins

Het Streekmuseum bijt het spits af voor Bodegraven-Reeuwijk met deze tentoonstelling die tot 22 mei dit jaar te zien is in Reeuwijk. Daarna reist hij verder. Niet geruisloos omdat de Trompetter van de Prins ook aanwezig is van 13.00 uur tot 15.00 uur. Heeft u hem gemist in één van de Huizen van Alles in de gemeente? Dan kunt u ook bij het Streekmuseum genieten van een aangepast programma met muziek.

Er is ook een interactief samenzijn voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn natuurlijk van harte welkom. De toegang is op deze dag gratis. Dus, ga op 2 april naar de Oudeweg 3 om te genieten van muziek en spel met een hapje en een drankje.

Meer weten over het museum? Kijk dan hier.

Karl Flieger
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten