Burgemeester Verhoeve (derde van rechts) met leerlingen en docenten van Yuverta vmbo Gouda en leerlingen uit Duitsland, Bulgarije en Griekenland.
Burgemeester Verhoeve (derde van rechts) met leerlingen en docenten van Yuverta vmbo Gouda en leerlingen uit Duitsland, Bulgarije en Griekenland. Foto: Marleen de Kool

Leerlingen Yuverta vmbo Gouda praten met burgemeester over duurzame energie

Algemeen 1.787 keer gelezen

GOUDA • Yuverta vmbo Gouda organiseerde een uitwisselingweek met leerlingen en docenten uit Duitsland, Bulgarije en Griekenland. De leerlingen zijn het hele jaar bezig met het thema ‘Energy for Europe’.

Deze week in Nederland stond het thema wind en water centraal. De leerlingen hadden een leuk en afwisselend programma. Zo bezochten ze een windmolen, de Noordzee en Madurodam. Ook gingen ze bij burgemeester Verhoeve van Gouda op bezoek en spraken ze met hem over duurzame energie. Marleen de Kool, docent Engels: “Als groene school vindt Yuverta het belangrijk dat leerlingen nadenken over duurzaamheid én leren van andere culturen. We kijken terug op een geslaagde week!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Meerdere woningen ontruimd na brand in afvalcontainer, politie gaat uit van brandstichting 112 20 uur geleden
Kunstenaars Saskia Vergunst en Henk Veldhuizen nemen met de expositie 'Vrij Verrassend' de bezoeker mee in hun kijk op de wereld.
Expositie 'Vrij Verrassend' bij Firma van Drie Nieuws 23 uur geleden
Cultuurhuis Garenspinnerij viert op vrijdag 6 en zaterdag 6 april haar 10-jarig jubileum met het spektakel GOUD!
Cultuurhuis Garenspinnerij viert 10-jarig jubileum met het spektakel GOUD! Nieuws 27 mrt, 17:14