Laid Back Luke.
Laid Back Luke. Foto: pr

DJ Laid Back Luke komt naar Koningsnacht op de Markt

Algemeen 332 keer gelezen

GOUDA • Laidback Luke komt op 26 april naar Gouda tijdens Koningsnacht op de Markt. De organisatie kijkt enorm uit naar de komende editie van Koningsnacht Gouda.

“We zijn de afgelopen jaren alleen maar bezig geweest met het verplaatsen van evenementen en het zoeken naar oplossingen. De hoop die we steeds weer hadden, zagen we vaak al snel weer ten onder gaan. Gelukkig mogen we nu weer,” zegt Gerben Roskam van MASS Events.

DJ Laidback Luke heeft een staat van dienst van twee decennia in het doen van dingen op zijn manier, waarbij hij veelzijdigheid centraal stelt. Hij heeft een wereldwijde passie voor dansmuziek een nieuw leven ingeblazen en gaandeweg een nieuw precedent geschapen voor interactie met fans. Tel daarbij op dat hij een Kung Fu-wereldkampioen is, waardoor niemand zijn uitzonderlijke superster-dj-status evenaart.

Jong en oud

Laidback Luke kennen we van zijn nieuwste singles ‘Brand New’ en ‘If There Is Love’, maar ook nog van ‘We Can Not Get Enough’ wat The Dance Valley Theme in 2003 was. Gegarandeerd 60 minuten hits voor jong en oud dus.

De komende weken worden er nog zeven artiesten bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven? Volg de Facebook van Koningsnacht Gouda dan op de voet.

Karl Flieger

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden