Logo goudsepost.nl


Bij de inbraak bij parenclub Fun4Two in Moordrecht zou een paar ton euro zijn buitgemaakt. Foto: Politie
Bij de inbraak bij parenclub Fun4Two in Moordrecht zou een paar ton euro zijn buitgemaakt. Foto: Politie

Aanhoudingen na inbraak Fun4Two

Regio - De politie heeft vorige week vier verdachten van een inbraak bij parenclub Fun4Two in Moordrecht aangehouden. Het AD meldt dat één van de verdachten de 23-jarige Syriëganger Vially M. uit Rozenburg zou zijn. De andere verdachten zijn een 30-jarige man uit Bergschenhoek, een 27-jarige man uit Zoetermeer en een 60-jarige Hagenaar. Dankzij een tip aan de Rotterdamse eenheid, kon het viertal worden gearresteerd. nog voor ze de buit konden verdelen.

In de nacht van 22 op 23 november werd ingebroken bij de parenclub aan de Middelweg. Daar werd een fors bedrag van mogelijk een paar ton buitgemaakt. Volgens de doorgeven informatie zouden de verdachten van de inbraak het geld aan het verdelen zijn in een woning in Rozenburg. Rechercheurs twijfelden geen moment en lieten het huis observeren. Daardoor werd gezien dat drie mannen het huis verlieten en met diverse tassen in twee auto's stapten. Ongezien wist de politie de mannen te achtervolgen tot in Den Haag, waar nog eens een vierde man instapte. Om het viertal niet te laten ontkomen, greep het arrestatieteam in op de Eekhoornkade. In de auto's troffen agenten een groot gedeelte van het weggenomen geld aan, maar ook andere gestolen waar uit de uitgaansgelegenheid.

Na de arrestaties werd de woning in Rozenburg doorzocht. Daar vond de politie drie vuurwapens, munitie en het andere deel van de buit. Dit alles is in beslag genomen. Van de vier aangehouden verdachten zitten een 23-jarige Rotterdammer en een 30-jarige man uit Bergschenhoek vast. Een 27-jarige man uit Zoetermeer en een 60-jarige Hagenaar zijn heengezonden maar nog wel verdachte. De politie gaat verder met het onderzoek.

Marianka Peters
Meer berichten