<p>Alle prljswinmaars Ondenemersprjs Midden Holland</p>

Alle prljswinmaars Ondenemersprjs Midden Holland

(Foto: Hermen Buurnan)

Goudse bedrijven vallen buiten de boot

  •   keer gelezen

De Goudse bedrijven David’s Gelato IJssalon en Domera, waterwoningen, hebben naast de prestigieuze Ondernemersprijs Midden Holland gegrepen. Mulder Mode, Melkveebedrijf Oostdam en Vergeer Holland vielen wel in de prijzen.

Tijdens de livestream die door de coronamaatregelen in de plaats kwam van het gebruikelijke event in de grote zaal van de Goudse Schouwburg, werden Mulder Mode, Melkveebedrijf Oostdam en Vergeer Holland uitgeroepen tot de winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland.

Ondanks het feit dat de Goudse genomineerden buiten de prijzen vielen, had de jury lovende woorden voor de Gouwenaars. Het juryrapport over Domera vermeldt: “Idealisme, durf en een vooruitziende blik kan de broers Maarten en Marius niet ontzegd worden. Alleen sluizen en bruggen begrenzen de mogelijkheden waarin zij denken. Domera is toekomstbestendig, maakt niet alleen maatwerk, maar denkt ook na over modulebouw om op te schalen in grote aantallen.” En over David’s Geiato schreef de jury. “Vakmanschap, sfeer en passie. Dat zijn de aspecten die direct opvallen als je de mooie winkel van David’s Gelato in hartje Gouda binnenstapt. Deze ondegaat voor het maximale en neemt alleen genoegen met het ijs.”

Mulder Mode uit Waddinxveen is de winnaar in de categorie Detailhandel & Horeca waarin zij het opnamen tegen David’s Gelato en De Zoete Inval uit Bodegraven. Mulder Mode wordt door de jury in haar rapport beschreven als “The Place To Be voor dames- en herenmode, gevestigd  in de nieuwe passage in Waddinxveen”.

In de categorie MKB mag Melkveebedrijf Oostdam zich Midden-Holland ondernemer van het jaar 2022 noemen. Domera uit Gouda en Markus & Markus Stroopwafels uit Waddinxveen streden mee om de titel.

Vergeer Holland uit Reeuwijk is winnaar in de categorie Grootzakelijk. In deze categorie waren ook RetourMatras uit Bodegraven en LC Packaging uit Waddinxveen genomineerd.

“Vergeer Holland staat voor een verantwoorde ketenpartner die wenst in te kopen en te verkopen met een minimale impact op mens, dier en milieu. Een bedrijf dat kan, wil en voorop loopt bij het voldoen aan de steeds strengere voorwaarden die aan de industrie worden gesteld.”

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten